25 Ağustos 2014 Pazartesi

SON DEM

Beyaz sayfalara BİSMİLLAH diye başlayarak ilk sözü yüreğin ilk katresini döküyordum bu sayfaların kimi ders notları oluyor kimi şiir sayfaları kimi küçük ahmedin hikayesi ve en önemlisi maibeyazın şiiri hayatı olmaya çalışıyordu.

Mavi önlüklü şiirin küçük ellerimle kalemleri tutmuyorum artık ama sayfaların kokusu aynı ben yine BİSMİLLAH diye başlıyorum mavi kalemle yazıyorum.
Ama büyüdük diyorum ve büyüdük merve demirelin dediği gibi büyüdük halbuki daha dün gibi çocukluğumuz.

Büyüdük önümüze konan seccadeyi sarıldık doğru insanlarla tanışmaya çalışıp onlara tevhidi hakkı bildiğimiz kadar anlatmaya çalıştık ve en önemlisi karamsızlığa düşen insanlarla ağladık onlarla hallendik derdine ortak olmaya çalıştık.

Sınavları kaybettik gerçek sınavları görmeden isyanları durdurmaya çalıştık tüm bunları yaparken kalbimizdeki inancın davanın ateşine bir odun daha atılıp daha da yanma arzusunda olmaya çalıştık görevlerimizi yapmaya çalıştık görevimizi rızahi ilahi bildik.

Yazılan satırlarda zarif oğlu,akif gibi olmaya çalışıyoruz akifin asım genciyim diyerek tevazu ile yürümeye çalışıyoruz.

Küçük bir kitap projesi olan 40 zincirli ayasofya da düşüncemizi paylaşmaya çalıştık ve en önemlisi hayat dan her daim ders alarak yürümektir duamız insanların nasihatlere ihtiyaca vardır bizde kendimize edilen nasihatlerimize başımızla beraber diyerek en üste koyuyoruz.


Blog yazılarıma aralıklarla ara veriyorum ve bunu da paylaşmaya çalışıyorum kısa bir ara derken bur dan wattpad üzerinden şiir kitap yazmaya çalışmaya niyetlendik 1 şiirimi bu gün yayınlamağa çalışcam ALLAHIN izniyle ve adı tebiki de maibeyaz:))



 ALLAHA (c.c) kul peygamberimize ümmet olmak duasıyla

aciz kardeşiniz zübeyir cengiz menteşe/maibeyaz/asım/zarifoğlu

wattpad ismim bluemai28



2 yorum:

  1. Rabbim bu yolda sizi muvaffak kılsın,
    Wattpad kullanıcısı olmayanlar için blogdan da devam edersiniz inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Amin hepimizi.Ben burayı bırakamam:)

    YanıtlaSil